fbpx

Test sida 2

 

Test sida 2

På vår samtalsmottagning tar vi hand om och hjälper våra patienter med psykisk ohälsa. I samtalsmottagning arbetar samtalsterapeut och ägare i team för att patienten ska få den bästa möjliga resultat.

Vi behandlar patienter med t.ex ångest, depressionsproblematik och utmattningssyndrom. 

Husläkarcentralens läkarmottagning erbjuder kvalificerad medicinsk bedömning och ett tryggt omhändertagande. Vi strävar efter att hjälpa dig på bästa sätt genom att utreda och behandla de flesta sjukdomar och besvär. När behov av annan specialistvård finns, skickar vi remiss för sådan bedömning.

Förutom medicinsk vård hjälper vi dig även med

  • Recept
  • Förlängning av sjukskrivning
  • Årskontroll av kroniska sjukdomar

BVC för alla familjer

Husläkarcentralens BVC träffar ditt barn från födseln fram till skolstart. Vår uppgift är att ge ditt barn den hälsovård som behövs för att utvecklas och må bra.  Vi ger även stöd till dig som förälder för att du ska må bra och känna dig trygg i ditt föräldraskap. Vi följer det svenska barnhälsovårdsprogrammet.

På BVC arbetar vi förebyggande genom att följa ditt barns utveckling och erbjuda vaccinationsprogram. Genom det förebyggande arbetet kan vi tidigt upptäcka eventuella sjukdomar och tillväxtproblem.

 

Eftersom barn är känsliga för sjukdomar ber vi er att inte komma till BVC om ni eller ert barn är förkylda.